за нас

ФРОНТОП

архитектонска визуелизација

Нашето искуство
Нашиот тим има широко портфолио варира од илјадници кинески локални проекти како што се Пекинг Jianwai SOHO, Zhujiang Њутаун, Спомен на Нанџинг масакрот за глобалната проширување на оние во Азија и Пацифик, Блискиот Исток и Европа.

Нашата приказна

Основана во 2002 година, Frontop има воспоставено во странство одделот за да се прошири на глобалниот пазар во 2010 година Сега Frontop стана една од водечките архитектонски визуелизација компании во Кина. Имаме отвори канцеларии во Пекинг, Шангај, Куангџоу и Шенжен. Опремени со талентиран и искусен тим на 3D visualizers, уметници и графички дизајнери, ние се стремиме да обезбедиме на нашите клиенти со висок квалитет на услугата. Преку развивање на ефикасна работа, добивме расте задоволство и углед од нашите клиенти.

техничари

200 +

рендерирање

20000+

Цртани (сек.)

21600+

Специјализираат во архитектонски визуелизација услуги, вклучувајќи 3D рендерирање на архитектурата, 3D анимација, мулти-медиа за дизајн агенции, недвижниот имот и архитектонски консултанти, Frontop секогаш ќе го задржи подобрување на нашиот квалитет и услуги со цел да се задоволат потребите и барањата на нашите клиенти.

Нашиот клиент
Денес ние се стекнаа со длабока доверба и долгорочно партнерство меѓу некои од најдобрите архитекти и дизајнери, вклучувајќи 10 Дизајн, Gensler, Aedas, Benoy ДП, архитекти, БДП, Јужна Кина Универзитетот за технологија, Tongji универзитет, итн


WhatsApp Интернет разговор!