• Библиотека Лијуан

  Библиотека Лијуан

 • Аеродром Јуијанг

  Аеродром Јуијанг

  Архитектонски дизајн и Институтот за истражување на SCUT
 • ЈЕЦ
  ЈЕЦ

  ЈЕЦ

  DAPIMAP SAL архитекти
 • Парк сад во Дубаи
  Парк сад во Дубаи

  Парк сад во Дубаи

  10 Дизајн
 • ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА БАМИЈАН
  ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА БАМИЈАН

  ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА БАМИЈАН

  Ахмет Балкан
 • Мастер план на ebебел Али

  Мастер план на ebебел Али

  Вудс Bagot
 • Вухан радио и телевизија

  Вухан радио и телевизија

  ХУАЈИ
 • Реновирање на зграда на електрична енергија во Источна Кина

  Реновирање на зграда на електрична енергија во Источна Кина

  ЕКАДИ
 • Остров Хаихуа
  Остров Хаихуа

  Остров Хаихуа

  АСД
 • Филмска и телевизиска база Анжи

  Филмска и телевизиска база Анжи

  МАО (Шангаи)
 • Зграда на канцелариите на irlinesеџијанг Ерлајнс

  Зграда на канцелариите на irlinesеџијанг Ерлајнс

  CSSC
 • Анхуи

  Анхуи

  зимзелена
 • Заха Хадид Архитекти
  Заха Хадид Архитекти

  Заха Хадид Архитекти

 • Национална зоолошка градина во Пекинг
  Национална зоолошка градина во Пекинг

  Национална зоолошка градина во Пекинг

  Глобален архитектонски дизајн
 • Таџ Арабија

  Таџ Арабија

 • Zhuhai Jida MLP

  Zhuhai Jida MLP

  10 Дизајн
 • Централна наука од castукасл

  Централна наука од castукасл

  FAULKNERBROWNS Програмата за доживотно учење
 • ЛДРС ЧЕХАБ и ПАРТНЕРИ

  ЛДРС ЧЕХАБ и ПАРТНЕРИ

 • Инженерство консултантски услуги Ал abабал

  Инженерство консултантски услуги Ал abабал

 • Ал Јада

  Ал Јада

  Вудс Bagot
 • Заха Хадид Архитекти

  Заха Хадид Архитекти

 • Група за дизајн IDX

  Група за дизајн IDX

 • Шенжен низок јаглероден град

  Шенжен низок јаглероден град

  СКУТ
 • Uубовник пат

  Uубовник пат

  Архитектонски дизајн и Институтот за истражување на SCUT
 • Мост на Гуангжу Лиед

  Мост на Гуангжу Лиед

  Архитектонски дизајн и Институтот за истражување на SCUT
 • Меѓународен центар за купување Гуангжу

  Меѓународен центар за купување Гуангжу

  Архитектонски дизајн и Институтот за истражување на SCUT
 • WhatsApp Интернет разговор!