Rreth nesh

FRONTOP

vizualizimi arkitektonike

Përvoja jonë
Ekipi ynë ka një portofol të gjerë variojnë nga mijëra e projekteve kineze lokale të tilla si Pekin Jianwai SOHO, Zhujiang Newtown, Memorialin e masakrës së Nanjing në ato globale zgjerimin në të gjithë Azinë dhe Paqësorin, Lindjen e Mesme dhe Evropë.

Historia jonë

E themeluar në vitin 2002, Frontop ka krijuar departamentin e saj jashtë shtetit për të zgjeruar tregun global në vitin 2010. Tani Frontop është bërë një nga kompanitë kryesore vizualizimi arkitektonike në Kinë. Ne kemi zyrat e hapura në Pekin, Shangai, Guangzhou dhe Shenzhen. Pajisur me një ekip të talentuar dhe me përvojë të visualizers 3D, artistë dhe projektues grafik, ne përpiqemi që të sigurojë klientët tanë me shërbim me cilësi të lartë. Duke zhvilluar një workflow efikas, ne kemi marrë kënaqësinë në rritje dhe reputacionin nga klientët tanë.

teknikët

200 +

pasqyrim

20000+

Animation (sec).

21600+

Specializuar në shërbim arkitektonike vizualizimi përfshirë dhënien 3D arkitektonike, 3D animacion, multi-media për agjencitë e projektimit, kompanitë e pasurive të patundshme dhe konsulentëve arkitektonike, Frontop do të mbajnë gjithmonë të përmirësuar cilësinë e shërbimit në mënyrë që të plotësojnë nevojat dhe kërkesat nga klientët tanë.

Klienti ynë
Sot ne kemi fituar besimin e thellë dhe partneritetin afatgjatë mes disa prej arkitektëve të lartë dhe projektues, duke përfshirë 10 të projektimit, Gensler, Aedas, Benoy, PD Architects, BDP, Kina e Jugut Universiteti i Teknologjisë, Universitetin Tongji etj


WhatsApp Online Chat!