• Biblioteka Liyuan

  Biblioteka Liyuan

 • Aeroporti Yueyang

  Aeroporti Yueyang

  Projektimit arkitektonik dhe Instituti i Kërkimeve E llum
 • JEC
  JEC

  JEC

  DAPIMAP SAL arkitektët
 • Parku i kontejnerëve në Dubai
  Parku i kontejnerëve në Dubai

  Parku i kontejnerëve në Dubai

  10 Projektimi
 • Bamiyan KULTURA CENTER
  Bamiyan KULTURA CENTER

  Bamiyan KULTURA CENTER

  Ahmet Ballkan
 • Jebel Master Plan Ali

  Jebel Master Plan Ali

  Woods Bagot
 • Wuhan Radio dhe Televizioni

  Wuhan Radio dhe Televizioni

  HUAYI
 • Renovimi i Kinës Lindore ndërtimin e pushtetit

  Renovimi i Kinës Lindore ndërtimin e pushtetit

  ECADI
 • Ishulli Haihua
  Ishulli Haihua

  Ishulli Haihua

  ASD
 • Anji Film dhe Televizioni Base

  Anji Film dhe Televizioni Base

  MAO (SHANGHAI)
 • Ndërtesa e Zyrës së Airlines Zhejiang

  Ndërtesa e Zyrës së Airlines Zhejiang

  CSSC
 • Anhui

  Anhui

  Evergrande
 • Arkitektët Zaha Hadid
  Arkitektët Zaha Hadid

  Arkitektët Zaha Hadid

 • Pekin National Zoo
  Pekin National Zoo

  Pekin National Zoo

  Dizajni Global Architectural
 • Taj Arabia

  Taj Arabia

 • Zhuhai Jida MLP

  Zhuhai Jida MLP

  10 Projektimi
 • Newcastle Science Qendrore

  Newcastle Science Qendrore

  FALKNERBROWNS LLP
 • LDRS Chehab & PARTNERËT

  LDRS Chehab & PARTNERËT

 • Konsulencë Inxhinierike Al Jabal

  Konsulencë Inxhinierike Al Jabal

 • Al Jada

  Al Jada

  Woods Bagot
 • Arkitektët Zaha Hadid

  Arkitektët Zaha Hadid

 • IDX Group Design

  IDX Group Design

 • Shenzhen Low Carbon qytetit

  Shenzhen Low Carbon qytetit

  llum
 • Rruga Zhover Lover

  Rruga Zhover Lover

  Projektimit arkitektonik dhe Instituti i Kërkimeve E llum
 • Ura Guangzhou Liede

  Ura Guangzhou Liede

  Projektimit arkitektonik dhe Instituti i Kërkimeve E llum
 • Guangzhou International Blerja Center

  Guangzhou International Blerja Center

  Projektimit arkitektonik dhe Instituti i Kërkimeve E llum
 • WhatsApp Online Chat!