Tentang Kami

FRONTOP

visualisasi arsitéktur

Garapan kami
tim kami boga portopolio éksténsif varying tina rébuan proyék lokal Cina kayaning Beijing Jianwai SOHO, Zhujiang Newtown, anu Peringatan tina Nanjing Uchiha pikeun leuwih global ngembangna di sakuliah Asia & Pasifik, Wétan Tengah sarta Éropa.

Carita urang

Diadegkeun dina 2002, Frontop geus ngadegkeun departemén peuntas laut na rék dilegakeun pasar global dina 2010. Kiwari Frontop geus jadi salah sahiji pausahaan visualisasi arsitéktur ngarah di Cina. Simkuring boga kantor kabuka di Beijing, Shanghai, Guangzhou jeung Shenzhen. Dilengkepan tim Sarbini sarta ngalaman tina visualizers 3D, seniman tur désainer grafis, urang narékahan pikeun nyadiakeun klien kami kalayan layanan kualitas luhur. Ku ngamekarkeun hiji workflow efisien, kami geus narima kapuasan tumuwuh sarta reputasi ti klien urang.

technicians

200+

ngajadikeun

20000+

Animasi (detik.)

21600+

Specializing di layanan visualisasi arsitéktur kaasup Rendering 3D arsitéktur, animasi 3D, multi-média pikeun agénsi desain, pausahaan real estate jeung konsultan arsitektur, Frontop bakal salawasna tetep ngaronjatkeun kualitas sarta jasa kami guna minuhan kaperluan sarta sarat ti klien urang.

Urang klien
Dinten ieu kami geus miboga éta kapercayaan profound jeung partnership jangka panjang diantara sababaraha arsiték luhur sarta désainer kaasup 10 Desain, Gensler, Aedas, Benoy, DP arsiték, BDP, Selatan Cina universitas Téhnologi, Tongji Universitas jsb


WhatsApp Online Chat !