Вести

 • Победничкиот предлог: стратешко подобрување на заливот Јантаи Жифу и урбан дизајн/МЕНГ

  Победничкиот предлог: стратешко подобрување на заливот Јантаи Жифу и урбан дизајн/МЕНГ

  Институт за истражување на архитектонска креативност (Општ институт Шенжен) + Институт за урбанистичко планирање и дизајн во Шенжен + Тим на CGI француски урбан дизајн Текума: FrontopCG Уредник: Лиу Канг |Лекторирање: Ли Бочао |14 април 2022 година 10:16 ©FrontopCG ©FrontopCG Преглед на проектот © MENG Architectura...
  Прочитај повеќе
 • Frontop слави 20 години и лансираше нова веб-страница

  Frontop слави 20 години и лансираше нова веб-страница

  Guangzhou Frontop Computer Graphics Technology, водечка компанија за рендерирање и анимација на 3D архитектура, со гордост ја прославува својата 20-годишнина.Основана во 2002 година, Frontop обезбедува врвни услуги за визуелизација на 3D архитектура и решенија за маркетинг на недвижности за архитектонски ...
  Прочитај повеќе
 • 3D софтвер за креирање на рендери

  3D софтвер за креирање на рендери

  Повеќето архитекти користат компјутерски софтвер за да направат точни цртежи и 3Д рендери за клиентите и градежништвото.Кога станува збор за 3D рендери, обично повеќето архитекти ќе ги изберат следните софтвери за да ги направат рендерите пореални.Visualization 3DS Max од Autodesk е архитектонска ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp онлајн разговор!